Presse kit Fuldt Band

Logo

Følger…


Billeder

Følger…


Tekst

“Jeg ved ikke hvad det er med dine sange, men de giver mig sådan en ro indeni, og lader mig træde ind i en anden verden” 

En rock koncert med Franciska og bandet, er ikke bare en almindelig rock koncert, men derimod et helt univers, skabt til at tage dig til en anden verden. De gode historier og fortællinger omkring sangene, understøttet af lys og billeder, skaber en verden hvor der er rum til, at se dit liv, med nye øjne.  

“I har sådan en evne til at rive os med, i jeres glæde på scenen, og så kommer i bare HELT ude over scenekanten. Det er SÅ fedt”.

Showet bliver opført af 6 stolte Nordjyder, med sanger og sangskriver, Franciska i front. Sagt på deres eget sprog, så er de en flok originaler der leverer et show, der er gå´nok – oversat fra Nordjysk: De leverer et formidabelt show, på et højt niveau. 

Deres shows har nogle fikspunkter, men er aldrig ens – så du vil aldrig få den samme oplevelse to gange og ALDRIG komme til at kede dig. Tag fx korsanger P2, der til hvert show, kommer i et nyt kostume, der er så godt lavet, at folk efter koncerten ikke genkende hende. Eller Franciska der fanger stemningen blandt publikum og stiller optræden ind efter det. 

Franciska og bandet spiller rock af den oldschool slags, hvor alle kan være med. Historierne bag sangene er ægte, ærlige og altid til at relaterer til. Fx kender vi vel alle Mammas Little boy, der som 27 årig stadig bor hjemme hos mor, og stadig ikke kan finde ud af at rydde op efter sig selv (Her kan forekomme lidt Nordjysk humor). Eller hvad med kærlighedsorgen over ham eller hende, der aldrig ringede tilbage, efter en fantastisk date? 

Franciska kommer med et klart budskab og en ægthed – Den gode historie – Sange og fortællinger, der ændre din verden, og alt sammen noget du kan relaterer til.

Franciska og bandet har en drøm om, at deres shows og sange når ud i verden og derved skubber til folks tanker og overbevisninger. De drømmer om at give DIG, sammen med tusindvis af andre, deres livs oplevelse. 

Franciska og bandet, er ikke bare endnu et rockband i rækken – de er den gode historie, den gode musik, den fedeste oplevelse! 

Download PDF med tekst: Kernefortælling med Band