Fan Historier

Jeg har en datter, Lea Helle, der er blev konfirmeret .. og hun er vild med din musik … sååååå jeg tænke ja hvorfor ikke prøve og skriv til Franciska … og give  hende den glæder på den store dag …. jeg har aldrig set min datter så glad som på den store dag nemlige hendes dag … hun er så glad for sin CD hun fik i konfirmation’s gave, hun hører den så tit hun kan 

Lene Elisabeth Helle


Jeg hørte dig første gang i 2004 tror jeg det var. Det var til en konfirmation, hvor du bare sad der og sang i haven en smuk forårsdag, jeg var fuldstændig vild med din stemme. Siden hen mødtes vi igen, og siden har jeg lyttet og fulgt din  musik her på facebook. Tak for det.

Hanne Grethe Rasmussen


Det var din store kærlighed John, der spillede et nummer af dig, for min mand og jeg. Vi var solgt, du går lige i hjertet. Tak for det.

Mie Christensen


Jeg har hørt dig i Nibe og Ålborg og streamet nogle af dine sange og du synger mega fantastisk og har en mega lækker udstråling og det vigtigste er at begge dine ben er plantet på solidt i jorden og du er dig selv.

Ole Olesen


Jeg kigger med på livestreaming da jeg bor på Sjælland, og – som bekendt af din kæreste – er blevet nysgerrig. Er faldet for jeres akustiske udgaver af ikke mindst egne sange, din kraftfulde stemme, og den energi og spilleglæde I lægger for dagen. Og mon ikke københavneren lopper sig til Jylland når der kommer gang i livekoncerterne igen.

Anette Nørbjerg Lund